Vrouwelijke Krachtmeeting Zeist

Bloei Consultancy is een van de drie initiatiefnemers voor de Vrouwelijke Krachtmeeting Zeist. Vrouwelijke Krachtmeeting Zeist gelooft in vernieuwing en lokale samenwerking.

Het is een lokaal initiatief waarbij vrouwen uit Zeist de kans krijgen elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Met als belangrijkste uitgangspunt dat je pas kan vermenigvuldigen als je hebt leren delen!

Er zijn veel vakvrouwen met allerlei vaardigheden en talenten, maar we weten niet altijd dat ze er zijn en waar ze zijn. Het past in de trend om wat je nodig hebt niet ver weg te zoeken maar dichtbij. Wij willen vrouwen uit Zeist, elk met haar eigen expertise en achtergrond, met elkaar verbinden.

Het voornemen is om twee keer per jaar een interessant programma rond een thema te organiseren. Maandagavond 28 januari 2013 hebben ruim 70 vrouwen de eerste bijeenkomst bij gewoond. Het thema van deze avond was persoonlijke ontwikkeling. De initiatiefnemers (Marijke Westerhof, Miriam Oude Wolbers en Marije Lochtenberg) zijn in hun presentaties ingaan op drie verschillende gebieden voor persoonlijke groei. In de tijd tussen deze bijeenkomsten kunnen de deelnemers via social media contact houden. Er is inmiddels een facebook pagina geopend en een besloten groep op LinkedIn aangemaakt waarvoor alle deelnemers aan deze avond zijn uitgenodigd. Omdat er zoveel belangstelling was wordt deze avond herhaald op woensdagavond 13 maart 2013.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.