Een aantal klanten en samenwerkingspartijen hebben testimonials over BLOEI Consultancy gegeven. Lees hier wat zij van de dienstverlening vinden.

Ik heb de training als zeer waardevol beschouwd mede door de inhoudelijk professionele en inspirerende wijze van coaching.

Deelnemer Training Leiderschap 2015

Miriam is een geïnteresseerde en inspirerende coach/trainer! De teamworkshop was een leerzame en geslaagde dag. We hebben veel positieve reacties gekregen van onze medewerkers.

Opdrachtgever Teamcoaching 2015

Wat ik heel erg waardeerde was je persoonlijke interesse naar en betrokkenheid bij dingen die zich in mijn leven voordeden. Het was zeker geen ‘automatische piloot’ gebeuren, maar bijzonder hartelijk.

Coachee 2014

Miriam nodigde me uit om onder ogen te zien wat ik al wist. Door dat te durven uitspreken viel er een last van mijn schouders. Ik kreeg er zin in om het avontuur aan te gaan en heb zo stappen kunnen zetten.

Coachee 2013

Miriam Oude Wolbers is een doortastende organisator en inspirator, verbindt mensen en ideeën en is erg prettig om mee samen te werken.

Samenwerkingspartij 2013

Miriam is een fantastisch mens om mee samen te werken. Bruisend van ideeën maar ook een doorzetter als het gaat om het uitvoeren daarvan. Miriam is duidelijk, snel en vriendelijk. Als er iets moet gebeuren is zij een aanwinst om erbij te hebben.

Samenwerkingspartner 2014

Ik heb bewondering hoe jij in korte tijd een open sfeer hebt kunnen creëren in deze groep zodat er met diepgang over zaken werd gesproken.

Deelnemer Training ZWJZ 2014

Het was heel verrassend en ik vond het prettig om door vreemden een spiegel voorgehouden te krijgen! Daar leer je veel van.

Deelnemer Training Leiderschap 2014

Miriam heeft als coach een groot aantal instrumenten tot haar beschikking, die ze ook goed weet toe te passen in coaching trajecten. Ze vraagt door bij oppervlakkige antwoorden en geeft goed dingen aan je terug die je zelf zegt, denkt of doet zonder daar verder stil bij te staan. Maar wat ik vooral bijzonder waardeerde waren haar hartelijkheid en persoonlijke betrokkenheid – dit heeft mij een zetje gegeven om meer voor mijzelf te kiezen.

Coachee 2014

Een ieders verschillende kijk op praktische zaken geeft een mooie ingang op hoe je in het dagelijks leven samenwerkt met anderen en waar je valkuilen en verbeterpunten liggen.

Deelnemer Training Leiderschap 2014

Voordat ik begon aan de coaching bij Miriam had ik me een beeld gevormd gebaseerd op eerdere ervaring met coachingstrajecten. Ik leerde losse dingen die op mij van toepassing waren maar had nooit een compleet beeld. Door de coaching bij Miriam heb ik dit wel gevonden. De positieve benadering van het natuurlijke gedrag,de sterke punten benadrukken, de heldere oefeningen, het wijzen op blinde vlekken, heeft er allemaal aan bijgedragen dat ik een completer en positiever beeld gekregen heb van mijzelf als persoon, zowel zakelijk als privé.

Coachee 2013