Leiderschap

Om een effectieve leider te worden moet je eerst volledig tot jezelf komen. Terug naar je eigen basis van eenvoud om vervolgens via authentiek leiderschap de complexiteit van je omgeving aan te kunnen.

Dit vergt een zoektocht naar je aangeboren voorkeuren, daar waar je comfortabel bij bent. Pas daarna kun je jezelf tegengestelde waarden eigen maken die je in staat stelt beide kanten flexibel in te zetten afhankelijk van de behoefte in de omgeving. Dit vergt het kunnen denken in paradoxen en omgaan met tegengestelde belangen. Dan pas krijg je de middelen voor wezenlijke verandering. Je zelfbewustzijn verandert en daarmee de manier waarop je naar jezelf en de omgeving kijkt.

BLOEI Consultancy ondersteunt deze trajecten middels inzet van onder andere de MBTI® persoonlijkheidstypologie, instrumenten uit de NLP, Kernkwaliteiten methodiek en het convergerende leiderschapsmodel van Quinn.

Waarom Miriam?

Er zijn in Nederland veel coaches, wat onderscheidt Miriam van andere coaches?

  • Een bedrijfskundige en analytische universitaire opleiding (ir.)
  • In bezit van een gecertificeerde (EQA) coachopleiding met specialisatie leiderschapscoaching
  • Aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en tevens als bestuurslid werkzaam voor NOBCO.
  • Brede werkervaring binnen financiële dienstverlening, consultancy, non-profit, overheid en gezondheidszorg
  • Jarenlange leidinggevende ervaring (zowel in de lijn als projectmatig)
  • Een oplossingen- en resultaatgerichte aanpak. Het effect van het coachingstraject wordt ook meetbaar door de gebruik van de coaching monitor.

Testimonial

Miriam heeft als coach een groot aantal instrumenten tot haar beschikking die ze ook goed weet toe te passen in coaching trajecten. Ze vraagt door bij oppervlakkige antwoorden en geeft goed dingen aan je terug die je zelf zegt, denkt of doet zonder daar verder stil bij te staan. Maar wat ik vooral bijzonder waardeerde waren haar hartelijkheid en persoonlijke betrokkenheid – dit heeft mij een zetje gegeven om meer voor mijzelf te kiezen.

Coachee 2014