Balans & vitaliteit

Balans is een thema dat regelmatig aandacht vraagt. Balans is niet iets statisch maar is sterk afhankelijk van de omstandigheden.

Alles is energie en je eigen energie is een goede graadmeter of je op de juiste weg zit. Als er geen balans is merk je dat. Je voelt je minder energiek en je krijgt signalen op verschillende gebieden. Net als in de natuur streeft je lichaam naar balans en als je niet luistert naar deze signalen worden ze steeds sterker. Te lange ongezonde spanning kan leiden tot verzuim of zelfs burn-out. Het is belangrijk om in een vroegtijdig stadium aandacht te besteden aan zaken die disbalans veroorzaken. Bloei consultancy kan helpen met het doorbreken van de vicieuze cirkel van oorzaak en gevolg. In veel gevallen vergoeden werkgevers (een deel van) de kosten.

Waarom Miriam?

Er zijn in Nederland veel coaches, wat onderscheidt Miriam van andere coaches?

  • Een bedrijfskundige en analytische universitaire opleiding (ir.)
  • In bezit van een gecertificeerde (EQA) coachopleiding met specialisatie leiderschapscoaching
  • Aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en tevens als bestuurslid werkzaam voor NOBCO.
  • brede werkervaring binnen financiële dienstverlening, consultancy, non-profit, overheid en gezondheidszorg
  • jarenlange leidinggevende ervaring (zowel in de lijn als projectmatig)
  • Een oplossingen- en resultaatgerichte aanpak. Het effect van het coachingstraject wordt ook meetbaar door de gebruik van de coaching monitor.

Testimonial

Wat ik heel erg waardeerde was je persoonlijke interesse naar en betrokkenheid bij dingen die zich in mijn leven voordeden. Het was zeker geen ‘automatische piloot’ gebeuren, maar bijzonder hartelijk.Coachee

Coachee 2014