Samenwerking

Samenwerking staat aan de basis van succes! BLOEI Consultancy gelooft in samenwerking en vormt met diverse andere partijen een netwerkorganisatie. We werken samen zodat we vanuit meerdere invalshoeken een beter resultaat kunnen bereiken. Dit doen we natuurlijk door gebruikt te maken van elkaars (kern)competenties en specifieke vaardigheden. Hierdoor ontstaat er direct meerwaarde voor onze klanten.

HRD GROUP

BLOEI Consultancy is als associate aangesloten bij de HRD Group. HRD Group is actief op het gebied van coaching, training & opleiding en HRD advies. In samenwerking met de HRD Group is onder andere de NBA training “Zeg wat je ziet” voor diverse accountants kantoren verzorgd.

Logo HRD GROUP

SMART GROUP

BLOEI Consultancy is als associate organisatieadviseur aangesloten bij Smart Group. Smart Group is gespecialiseerd op het gebied van organisatieontwikkeling en verandering. Vanuit het thema Futuring People zijn zij vooral actief op het gebied van kinderopvang, welzijn, zorg en onderwijs.

Logo SMART GROUP

DE BAAK

BLOEI Consultancy is verbonden aan de coachpool van De Baak. In dat kader verzorgen wij coaching voor (top)managers.

images

PARTNERS TRAINING

Op het gebied van trainingen werkt BLOEI Consultancy samen met andere bedrijven.

De sales trainingen worden gegeven in samenwerking met Astrid van Dijk van Pure Aandacht.

Trainingen op het gebied van conflictmanagement worden gegeven met Marischka van Dijk van Mediation4people.

De leiderschapstrainingen worden gegeven in samenwerking met Ine van den Heijkant van Bureau Stimulus.

Logo STIMULUS Coaching en Training

VROUWELIJKE KRACHTMEETING ZEIST

BLOEI Consultancy was een van de initiatiefnemers van de Vrouwelijke Krachtmeeting Zeist. Doelstelling van dit initiatief was het stimuleren van de kennisdeling en samenwerking op locale basis. Wij hebben een aantal inspirerende bijeenkomsten over actuele thema’s georganiseerd die steeds druk werden bezocht.

tulpen3