miriam oude wolbers voor coaching training en consultancy

In 2012 ben ik BLOEI Consultancy gestart vanuit een achtergrond van leidinggeven en het aansturen van verandertrajecten. Met mijn bedrijfskundige achtergrond stelt dit me in staat om met kennis van organisaties, leiderschap en projectmanagement naar problemen en situaties te kijken. Oprechte interesse in mensen is hierin altijd mijn uitgangspunt geweest. Ik mag mensen en organisaties graag inspireren, aan het denken zetten, maar vooral in beweging zetten; om die groei op te zoeken. Na mijn studie, heb ik bij het Ministerie van EZ nauw samengewerkt met het Nederlandse bedrijfsleven, gevolgd door een periode bij IG&H Management Consultants waar adviesvaardigheden en e-commerce voorop stonden. Optimalisatie en implementatie van klantprocessen stonden daarna bij het WNF centraal en tijdens een periode in de zorgsector heb ik ervaren wat klantgericht werken daadwerkelijk betekent. Wat terug blijft komen is mijn interesse in het ontwikkelen van mensen en organisaties! 

Met de mens centraal in elk veranderproces, heb ik in 2012 de opleiding tot coach afgerond en het MBTI certificaat gehaald. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van van Beroepscoaches (NOBCO), waar ik sinds april 2015 tevens heb plaatsgenomen in het bestuur. Ik ben internationaal gecertificeerd als NOBCO/EMCC Senior Practitioner Coach. Miriam heeft samen met Margreet Steenbrink het boek ‘Coaching Werkt!‘ geschreven, dat december 2017 is verschenen bij Boom Uitgevers Amsterdam. Dit boek laat zien dat coaching bijdraagt aan succesvolle organisaties.

Miriam Oude Wolbers is regelmatig in de publiciteit. Zie hier een overzicht van recente bijdragen.

Authenticiteit en ontwikkeling staan voor mij centraal! Als dat ook onderwerpen voor jou, jouw team of organisatie zijn, dan hoor ik graag van je.

Miriam Oude Wolbers
06 – 13 10 85 37